Feller – interim young finance

De creatieve, persoonlijke, ondernemende aanpak van Feller is zo niet-blauw dat we onze mensen erin moeten opleiden. Zij zijn het tenslotte die zo anders kijken naar je finance & control-mijlpalen dat ze al je verwachtingen overtreffen. Daarom werken we graag met scherpe geesten die fris uit de opleidingsbanken komen. Die nog niet hebben geleerd hun lef te verbergen achter de stropdas. En die aanpak werkt.

<

Frisse blik nodig?

Kies voor Feller talent. Vanuit Feller sturen wij al jaren op een cultuur die aantrekkelijk is voor startende professionals.

Download de whitepaper

Over het Feller traineeship

Iedere zes maanden een nieuwe opdracht, een grote variatie aan opdrachtgevers en begeleiding door ervaren collega’s. Dat zijn de hoofdingrediënten van de steile leercurve die Feller talenten doormaken. Op die manier verzamelen we een sterk team van echte Feller consultants die ieders verwachtingen overtreffen. 

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.