We maken de weg vrij

Om eerst meters te maken en daarna te sturen op blijvende verbetering. We optimaliseren, werken achterstanden bij en zetten daarna het liefst die vervolgstap: ingesleten patronen tegen het licht houden in een verandertraject. Geen brandjes blussen maar de spotlight op de hele keten.

We blijven ontdekken

Hoe kunnen we de machine nog beter oliën? Dat zit ‘m soms al in kleine verbeteringen. Die hebben we snel in de smiezen, want daar zijn onze mensen op uitgekozen. Hoge snapsnelheid is hun handelsmerk.

We delen uit

Is de toekomstbestendige financefunctie eenmaal stevig neergezet, dan blijft het aandacht vragen. Wij delen aan je team de felle lampen uit die het pad naar de toekomst verlichten: kennis.

Ik heb behoefte aan

Levelen met een finance-expert

Meer kennis binnenhalen, groeiambities van de organisatie stutten of die lege plaats tactisch invullen. De finance-interimmers van Feller trekken de jas aan die jou past. Ze komen voor een tijdje, maar brengen je iets blijvends. Nieuwsgierigheid brengt hen ertoe om over je afdelingsmuren heen te kijken en vanuit een brede blik specifieke pijnpunten in de samenwerking met finance tot soepele schakels om te toveren. Begin met een schone lei, haal er iemand van Feller bij.

Gun je team een avontuurlijk finance-fenomeen

Wat gaat er precies gebeuren als je een Feller-interimmer over de vloer hebt? Natuurlijk hang dat af van je vraag. We helpen je met programma’s voor:

  • betere besturing en schaalbaarheid
  • kostenbeheersing
  • transparantie creëren
  • risico’s managen

Reken er sowieso op dat het al je verwachtingen te boven gaat. Je krijgt een avontuurlijke dwarsdenker over de vloer, die samen met je team de financiële afdeling in de olie zet. Een ondernemend type, dat zin heeft om met jou onderweg te gaan naar je gedroomde doel.

<

Wij zijn Feller

Een tikje rebels in de blauwe wereld. Want we kiezen in alles wat we doen nadrukkelijk voor de persoonlijke benadering. Onze mensen en jouw collega’s zijn samen de sleutel tot trots zijn op het verbluffende resultaat. We weten dat het zo is. Daarom durven we creatief en doortastend te zijn. De boel op te schudden als het nodig is. Mijlpalen halen en tegelijk samen het licht zien. Dan wordt de verandering pas echt van ongekende waarde voor de toekomst van je organisatie