Feller selectieprocedure ZZP’er

Bij Feller begrijpen we dat de snel veranderende behoeften van onze opdrachtgevers geen vertraging tolereren. Daarom hebben we Feller Flex Flow ontwikkeld, een krachtig mechanisme dat niet alleen inspeelt op tijdelijke personeelsbehoeften, maar ook zorgt voor een ononderbroken stroom van waarde. Hierbij ligt de nadruk op het garanderen van toegang tot hooggekwalificeerde finance professionals die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Feller.

Wat onze selectieprocedure uniek maakt, is dat we ZZP’ers alleen voorstellen als er geen beschikbare Feller consultant is. We geven prioriteit aan ons eigen team, maar wanneer dit niet mogelijk is, treden we op met Feller Flex Flow. Dit mechanisme waarborgt niet alleen de continuïteit van uw financiële activiteiten maar biedt ook de hoogste kwaliteit, zelfs in de meest uitdagende situaties.

Een blik op ons grondige selectieproces voor ZZP'ers

Hier is een blik op ons grondige selectieproces voor ZZP’ers:

  1. Screenings: Wij voeren diepgaande screenings uit om de kwalificaties en ervaring van ZZP’ers te beoordelen. Dit omvat technische vaardigheden, ervaringsniveau en bekwaamheid in specifieke financiële domeinen.
  2. Kennismakingsgesprekken: Geselecteerde kandidaten worden uitgenodigd voor persoonlijke kennismakingsgesprekken. Dit stelt ons in staat om niet alleen hun professionele vaardigheden te beoordelen, maar ook om hun persoonlijkheid en communicatievaardigheden te evalueren.
  3. Referentiecontroles: Om de geloofwaardigheid te waarborgen, voeren we grondige referentiecontroles uit. Dit biedt inzicht in het professionele verleden en de prestaties van de kandidaat.
  4. Conformiteit aan Feller Normen: Feller hecht waarde aan normen van uitmuntendheid. We selecteren ZZP’ers die aantoonbaar voldoen aan deze normen en die een bewezen staat van dienst hebben in het leveren van hoogwaardige financiële dienstverlening.

Bij Feller Flex Flow gaat het niet alleen om het invullen van tijdelijke behoeften; het draait om het vinden van de perfecte match die waarde toevoegt aan uw financiële activiteiten. We zijn er om flexibiliteit te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit, zodat u met vertrouwen uw projecten kunt voortzetten.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.