Feller Juni 23

Een businessanalyse brengt je organisatie alleen vooruit als met de uitkomst ook echt iets gebeurt. Daar is een interim finance analist van Feller daarom op gebrand. Je eigen analisten brengen alle bevindingen in, die onze finance analist combineert met eigen inzichten én omzet naar een praktisch plan. Ze hebben er de technische en sociale vaardigheden voor in huis.

Duo: businessanalist & informatieanalist

Een Feller businessanalist houdt de stakeholders en het ontwikkelingsteam bij elkaar. Wat willen de stakeholders en hoe omvangrijk maakt dit de scope van het project? Als de businessanalist vervolgens vaststelt dat er iets moet veranderen in het bedrijfsproces, dan beginnen de werkzaamheden van de informatieanalist. Die richt zich op het technische aspect of ICT-gedeelte van de oplossing. Goed praten, luisteren, technisch inzicht en het lef om in actie te komen vormen de gouden combinatie in deze rollen.

<

Ketenaanpak: De nieuwe norm binnen de finance functie

Méér toegevoegde waarde creëren vanuit de finance afdeling? Dat is dé uitdaging waar de financiële functie de komende jaren voor staat.

Financieel analist met ‘glazen bol’

De ‘veranderende maatschappij’ hangt als het zwaard van Damocles boven iedere organisatie. Behalve als je op tijd weet welke veranderingen je precies kunt verwachten en je jezelf daarop voorbereidt. De financieel analist houdt de financiële situatie van de organisatie tegen het licht. En bekijkt hoe komende veranderingen invloed hebben op de financiële positie. Een kijkje in de toekomst, door de ogen van Feller. Die vooruitziende blik gaat je management helpen om de juiste financiële koers te varen.

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.