Event: Feller x Amsterdam Light Festival

Nieuws • 24 januari 2024
Auteur: Gijs Dijkman • 2 minuten lezen

Op donderdag 18 januari voeren wij met onze relaties en een deel van het Feller team door de Amsterdamse grachten tijdens het Amsterdam Light Festival. Onder het genot van een heerlijk diner en de lichtshows op het water hebben wij mogen luisteren naar twee toffe gastsprekers.

Zoë van Mierlo – Consultant Financiële diensten bij Feller – trapte de avond af en heeft ons meegenomen in de ketenaanpak. Door middel van een interactieve presentatie nam Zoë iedereen mee in hoe de ketenaanpak precies werkt. De finance afdeling moet belangrijke stuurinformatie bieden. De bal ligt daarvoor niet alleen bij die afdeling. Want de kwaliteit van de input heeft finance niet in de hand. Onregelmatigheden die van afdeling naar afdeling (of van silo naar silo) worden doorgegeven, brengen finance in een onmogelijk parket. Bedrijven moeten meer gaan denken vanuit de hele keten. Daarin zijn je mensen, data en processen van even groot belang. Door die grondige aanpak krijg je pas echt een planning & control-cyclus waarmee je het licht ziet. 

De tweede spreker van de avond was Danny Benima, CFO van Stedin. Hij deelde concrete inzichten over de energietransitie en het succesvol doorvoeren van veranderingen binnen jouw organisatie. Want “Waar begint verandering?” en “Welke ingrediënten zijn nodig?”. Een belangrijke les was “zoek de weerstand op”, zonder weerstand is er volgens Danny geen verandering. Door een mooie en persoonlijke presentatie werden alle luisteraars aandachtig meegenomen in zijn verhaal bij Stedin. 

Wij willen de gastsprekers bedanken voor hun uitgebreide verhaal en danken ook alle relaties voor hun komst. Het was een geslaagde avond, wij hebben genoten. Op naar een volgend event! 

Wil je op de hoogte blijven van onze volgende events? Volg dan onze LinkedIn pagina.

Deel op social media:

WhatsApp Image 2023-12-20 at 13.43.12

Steek je licht eens op bij Gijs

Op zoek naar iemand die jouw organisatie helpt met het oplossen van haar financiële vraagstukken? Wil jij je financiële afdeling naar een hoger niveau krijgen en toekomstbestendig vormgeven? Heb jij behoefte aan het optimaliseren en automatiseren van de processen? Wij bij Feller begrijpen de hedendaagse financiële uitdagingen en helpen onze klanten met succesvolle transities. Voel je vrij contact op te nemen en je uitdagingen op gebied van finance met mij te delen.